Segítség

Amennyiben a terméket még nem kezdted el rendeltetésszerűen használni, akkor 14 napon belül vissza tudod nekünk küldeni. Ebben az esetben megtérítjük Neked a teljes összeget a tranzakciókor használt fizetési módon keresztül, legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül.

Ha esetleg meggondoltad magad, kérjük a termékeket sértetlen állapotban, eredeti csomagolással együtt küldd vissza nekünk, ennek költsége Téged, mint Vevőt terhel.

Bontott csomagolású FILMET semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszavenni!

Hibás termékek esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a info@kalandosrandevu.hu címen, és küldj el a szóban forgó hiba fényképét.

A megrendelés törléséhez írj nekünk az info@kalandosrandevu.hu címre. Ha megrendelésedet még nem adtuk át a futárszolgálatnak, töröljük megrendelést és visszatérítjük a befizetést. Ha megrendelés már elküldtük, be kell tartania a szokásos visszaküldési folyamatot.

Lépjen kapcsolatba a support@theadventurechallenge.com címmel, vagy üzenjen nekünk élő csevegésünkön megrendelésének számával, hogy megkapja a visszatérési engedélyt. Ha megrendelése visszatérítésre jogosult, küldünk visszaküldési címkét a termék (ek) visszaszolgáltatásáért, hogy visszatérítést kapjon.

* Jelenleg nem tudunk visszaküldeni címkét a nemzetközi megrendelésekhez. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az utasításokért.

Visszatérő megrendelés esetén a visszatérítést azonnal benyújtjuk, amint megkapjuk és feldolgozzuk a visszaküldést.

A visszatérítések feldolgozása akár 10 munkanapot is igénybe vehet, és visszatérítjük az eredeti fizetési módra.

Shopping Cart