Kalandos Randevú – Kiegészítők

2.000 Ft

Nem számít, hogy negyvennyolc órát vagy negyvennyolc évet vagytok együtt, a párkapcsolatban való szórakozás egy kis munkát és sok kreativitást igényel.

Könnyebb mondani, mint megtenni? Ne aggódj… Mi segítünk.

Kategória:

50 kaparós kaland
Ismét randevú van! Tényleg a távvezérlőhöz nyúl, hogy bekapcsolja ugyanazt a régi újrafuttatást? Ha kapcsolatát szeretné felfedezni a nappali mellett, akkor jó helyre került.

Mivel ez a könyv útmutatásként szolgál, Ön és más jelentős szereplők kapcsolatának új szintjein nőnek olyan kalandok és tapasztalatok révén, amelyeket soha nem fog elfelejteni. A fogás? A kalandod rejtély, amíg nem kapsz le egy kihívást. Olyan, mintha megkarcolnád a sorsjegyet, de minden alkalommal nyersz!

Akár egy finom bekötött almás pitét főz (bekötött szemmel), újra létrehozza nagyszülei első randiját, akár remekművet fest egyedi vászonra … spontaneitást, romantikát és lelkesedést talál a párkapcsolatában, miközben kaland kihívásai kibontakoznak.

Kinek szól ez?

Nem számít, hogy éppen randevúzni kezdett, vagy ünnepelte 50. évfordulóját, ez a könyv az Ön számára! Ha a Couples Edition film lenne, akkor azt PG-nek értékelnénk. Nyugodtan állítsa be az értékelést. 😉

Mennyi a kihívás?

50 kihívás létezik, amelyek a {GTPLUGIN} tartományba esnek -, de ezek mind módosíthatók, hogy beleférjenek a költségvetésébe.

Nincs visszavonás!

Miután levakarta, meg kell tennie. Itt az ideje, hogy felfedezz magadban valami újat. Egyszerűen válasszon együtt egy kategóriát, majd kaparja el a kalandját!

Tipp: Az egyes dobozok felett idő és pénz útmutató található, amely segít eldönteni.

Ne felejtsen el fényképet készíteni és naplózni a tapasztalatait! Ha végzett, emlékbe fog állni, amire visszatekinthet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kalandos Randevú – Kiegészítők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart